1. Med fjernkontrollen skrudd av, sett inn bindepluggen (sort plugg som fulgte med i pakken) i "BIND/CH3" i mottakeren.
2. Skru på mottakeren. De to led-lysene vil begynne å blinke. Mottakeren er nå i bind mode.
3. Hold inne "bind"-knappen på fjernkontrollen og skru den på.
4. Dersom led-lyset på mottakeren stopper å blinke, er bilen bindet mot fjernkontrollen.
5. Skru av begge enheter. Så skrur du på bilen og fjernkontrollen for å sjekke at alle funksjoner virker som de skal. Om ikke, prøv igjen.