Har du mistet kontakten med kamera, dårlig signal, forsinkelse i signalet eller blank skjerm i app?

Last ned manual på dji.com

Reset extender ved å trykke inn den lille knappen på siden.

Når du nå ser Phantom som tilgjengelig Wifi så kobler du deg til igjen.

Inne i appen så går du på instillinger og velger rebind.

Nå må du finne frem koden som står utenpå boksen den kom i.

Scan koden og vent til knappen oppi høyre hjørne kan trykkes på.

Se at den kvitterer med at rebind er ok.

Nå må du gå ut til instillinger igjen og vente til Phantom nettverket forsvinner og dukker oppigjen.

Koble deg til på nytt og gå inn i appen se at kamera er aktivert med grønt lys og velg for å se.

Nå skal den være resatt og rebindet. Om du har ytterligere problem anbefaler vi at din Phantom er til enhvert tid oppdatert med nyeste programvare.

Husk da å gjennomfør de ulike kalibreringene som må til før du kan fly igjen.

Lykke til:-)

Har du fremdeles problem så kan du sende inn en supportsak til oss.