NB. Les også Forhåndsregler - Lipo-batteri

1.
Koble batteriet til laderen. Dersom du lader lipo-batteri, plugg den hvite balansepluggen i høyresiden på laderen.
2. Trykk "BATT.TYPE" knappen til ønsket batteritype vises på skjermen. Trykk enter for å bekrefte.
3. Trykk enter for å endre "A". Jo høyere "A" du bruker, jo raskere lader du batteriet. Dette endrer du ved å trykke på pilene. Trykk enter for å bekrefte. Lader du på maks (6A) hver gang kan dette redusere levetiden på batteriet over tid.

4. Juster batterivolten ved å trykke på pilene. Har du et lipo-batteri på 11.1v, setter du også 11.1v på laderen. Trykk enter for å bekrefte.
5. Du har nå programmert laderen og det er tid for å lade opp batteriet! For å starte laderen holder du nede enter/start-knappen til du hører en pipelyd. Trykk enter en gang til for å bekrefte. Laderen vil pipe ved fulladet batteri og stoppe ladingen.