En nitrobil er en finmekanisk modell som kan gi deg mye kjøreglede om du behandler den riktig. En stor del av nitrohobbyen er "mekking" og finjusteringer av motor.

Vi anbefaler nitrohandboken, klikk her

Selv om våre biler er ferdig montert fra fabrikken, betyr det ikke at den er ferdig innkjørt eller justert. Vi anbefaler deg derfor å sette deg inn i bruken av motoren før du starter opp. Se nitrohandboken.

1. Kontroller at alt virker som det skal. Sjekk tannhjul og overganger.
2. Skru på fjernkontrollen og mottaker. Kontroller at alt servoene virker.
3. Gløderen skal være fullt oppladet. Startproblemer skyldes ofte utladet gløder. Plasser gløderen på glødepluggen. Denne virker med en gang og skal kun stå på når du er klar til å starte.
4. Du er nå klar til å starte. Har du snorstart, må du dra den i gang. Du må dra raskt, men ikke for hardt og helt ut. Dersom snoren er tung og dra/sitter fast tyder det på for mye fuel i motoren. Da må du skru av glødepluggen og snu bilen opp ned for å få ut overflødig fuel. Har du elektrisk roto-start bruker du denne.
5. Etter du har startet motoren fjerner du gløderen.

Er motoren tungstartet?
1. Prøv å dryppe et par dråper fuel i forgasseren.
2. Før du starter. Hold en finger fremfor potten mens du drar et par drag i snoren.

Får du ikke start?
1. Sjekk om gløderen er fullt oppladet.
2. Sjekk om glødepluggen fungerer. Skru den av motoren og press den mot gløderen. Dersom den fungerer vil den lyse opp med en gang. Vær forsiktig - den blir fort varm.
3. Sjekk motorinnstillingene.