Last ned firmware  fra denne siden: http://www.dji.com/product/phantom-3/download

Husk å velge riktig til din versjon. Er du usikker se merket i front av dronen.
I filen du laster ned finner du også beskrivelse på hvordan du oppgraderer. Veldig viktig å følge denne til punkt for punkt.

NB! Det har vært noe trøbbel med de siste oppdateringene og da er det viktig å foreta en IMU kalibrering rett etter at oppgradering er foretatt.

Om kamera henger etter oppgradering foreta en gimbalkalibrering i tillegg.

Husk alltid å ta kompasskalibrering der du tar av fra for at dronen skal være klar for flyving.

Har du ikke SD-kort leser på din MAC/PC så kan du gjøre oppdatering på følgene måte:
Plugg medfølgende kabel rett i kamera (ikke direkte i dronen). Skru på dronen og flytt installasjonsfilen til minnekortet. Skru av dronen og følg prosedyren for installasjon i.h.h.t instruksjoner fra DJI.

Når firmwaren er oppdatert vil du etter at du har restartet begge kunne koble kontrollen mot kameraet (usb) for å oppdatere software på kontrollen direkte.

Sett i usb, start drone og deretter kontroller. Vent til oppgradering har startet og vent til du får grønt lys før du restarter.