Noen ganger kan oppdateringen feile eller at du tar ut usb stick før oppgraderingen er ferdig.

Da trenger du en annen måte å oppgradere kontrolleren på.

Fremgangsmåte for å fikse problemet:

Slett alle filer på roten av kortet (Ikke mappene)

Last ned filen på nytt og pakk den direkte ut til roten på kortet.

Sett kortet i gimbal.

Sett usbkabel fra kontroller i gimbal.

Slå på drone og kontroller. (Pass på at de har nok batteri)

Den vil starte oppdateringen men lydsignalet er litt annerledes enn forklart i manual.

Det som indikerer at den er ferdig er når lyset er solid grønt og det er langt mellom hvert pip.

Vent ett minutt etter at den har blitt grønn da den av og til starter oppigjen kontroller og fortsetter installeringen.