Dette er en optimal betalingsmåte dersom du er skeptisk til kortbetaling over internett. Om du velger forhåndsbetaling som betalingsmåte når du legger inn en ordre og du vil da etter kort tid motta en ordrebekreftelse med betalingsinformasjon, du betaler da enkelt over nettbank eller giro og varene blir sendt når betalingen er mottatt og registrert hos oss.

Vennligst bruk følgende opplysninger for å forhåndsbetale din ordre:

Til konto: 3910.34.21415
Betalingsinformasjon: Ditt ordrenummer ***
Mottaker: Rcbutikken.no AS, Sørestrandvegen 605, 6222 Ikornnes

Bank: Sparebanken Møre

*** Ordrenummer står i ordrebekreftelsen du har mottatt på e-mail.
Du kan også finne det under: "Min konto" => "Se på mine ordrer".

Skulle du ha spørsmål om sikkerhet & betalingsinformasjon så er det bare å ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema under kontakt oss