Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av Klarna Norge,som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Med Klarna har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert. Av sikkerhetsmessige grunner lagrer vi i butikken ikke ditt kreditkortnummer. eller personnummer Sikkerhet er noe vi tar svært alvorlig. Det er like sikkert å handle med kort hos Rcbutikken.no AS som i en hvilken som helst butikk eller restaurant.

Kort som godtas: Når du kjøper via Internett kan du betale med Visa eller MasterCard/EuroCard.