a. Skru på fjernkontrollen
b. Trykk nede "set knappen" mens du skrur på bilen (set knappen finner du rett ved On/off bryteren) Slipp "set-knappen" når bilen er skrudd på.
c. Med gassen i nøytral posisjon trykker du en gang på set knappen. Statuslyset på regulatoren vil nå blinke en gang
d. Hold full gass og trykk en gang til på SET. Regulatoren vil nå kvittere med 2 blink.
e. Med pistolgrepet på revers/brems trykker du på SET enda en gang. Regulatoren vil kvittere med 3 blink.
f. Skru av fjernkontroll og regulator og kjør en normal oppstart.