1. Sett i strømledning og sjekk at alle lysene lyser grønt.

2. Om du setter i 2 cellers Li-Po batteri 7,4 Volt så bruker du venstre port.

3. Hvit balanseledning settes forsiktig inn i porten riktig vei (Se de to hvite stripene på pluggen skal opp)

4. Nå skal cell1 og cell2 lyse rødt.

5. Laderen lader 900 mA pr time uavhengig av antall celler.

6. Har du et batteri på 1800 mah så lades dette på ca 2 timer

7. Viktig at batteriet får lade seg helt opp da cellene balanseres og du får best ytelse av batteriet.

8. Når batteriet er ferdig ladet så lyser alle celler solid grønt.

9. Om du er ferdig og bruke batteriet så er det viktig at du setter batteriet på lading ca halve tiden for at det ikke skal bli ødelagt. Så lader du det fullt før bruk igjen.

Feilsøking:

1. Lysene skifter ikke til rødt når jeg setter i plugg.

a. Sjekk plugg og ledning at det ikke er skader (Dette kan oppstå om ledning ligger i klem ved kjøring og det får en kakk             ved krasj)

b. Om alt ser ut til å være i orden ta kontakt med oss så finner vi en løsning.

2. Piper eller blinker rødt. Stopp forsøk på å lade umiddelbart:

a. Har batteriet ligget utladet over tid så er dette ødelagt og skal destrueres på nærmeste Miljøstasjon snarest (Legg det i          rød plastbeholder om du har fått utdelt dette. pga brann og eksplosjonsfare på defekte batteri)

b. Har batteriet ligget fulladet over tid så kan dette ha fått en bule på seg og må IKKE forsøkes lade opp da det kan                     eksplodere. Leveres Miljøstasjon snarest og oppbevares på brannsikkert sted.

c. Har batteriet ligget tilkoblet produktet så kan det også ha blitt tappet for strøm og blitt ødelagt.

d. Har du lipo buzzer eller annet måleinstrument kan du sjekke hver celle at ingen er under 3.2 Volt

Om du har noen av problemene på punkt 2 så er dette dessverre ikke noen garantisak med mindre du nettopp har fått produktet.